Hver eneste en av oss har en eller annen drøm – et ønske som man har tenkt på utallige ganger – men det er alltid et eller annet som kommer i veien slik at man ikke får gjennomført drømmen.

Det er veldig forskjellig hva man drømmer om, og det kan være alt fra å kjøpe en motorsykkel til å reise verden rundt. Et populært reisemål for mange, er Karibien.

Realiser drømmen

Karibien er ett av mange populære reisemål for de som ønsker å reise til varmere strøk. Karibien er en region i Nord-Amerika som består av en øygruppe som man finner rundt det karibiske hav. Det er mange som er glade i båtliv som har Karibien som sitt første mål på listen. Det er ikke så rart når man ser bilder derfra. Det er som et fantasisted, men som det faktisk er mulig å besøke. Det er krystallklart vann og hvite sandstrender, og det er en fryd å oppleve Karibien med båt. Hvis man ikke eier båt selv, så er det mulig å leie en seilbåt i Karibien. Blant annet er det mulig å leie seilbåt med moresailing.no. Hos moresailing.no er det mulig å søke opp den perfekte seilbåten man kan leie. Den aktuelle prisen blir tilgjengelig, og i tillegg kan man selv justere hvor mange mennesker båten skal ha plass til. Ønsket leietid er også noe man må føre opp, slik at man får oppgitt riktig pris. Det er ikke bare moresailing.no som tilbyr en slik mulighet. Når man søker på nett, vil man finne flere andre nettsider som tilbyr seilbåter til leie i Karibien, for eksempel seilingikaribia.no.

Aruba i Karibien

Vær kreativ

Det finnes mange kreative sjeler der ute, og for mange vil nok leie av seilbåt virke som en enkel løsning. Hvorfor ikke finne frem det kreative og faktisk bygge en egen båt som kan brukes til å seile rundt hele verden med – og ikke minst til Karibien? En mann som heter Stig Arne Ørsnes har gjort nettopp dette. Han bestemte seg for å realisere barndomsdrømmen sin, og han satte i gang et enormt prosjekt. Han ville bygge sin egen seilbåt, og når den var helt ferdig, skulle han reise verden rundt. Stig Arne gikk virkelig inn for å realisere drømmen, og han har nå gjennomført det. Han tilbrakte totalt fire år på reisen, og man kan virkelig si at han fikk realisert sin jordomseiling. Til tross for at Stig Arne har brukt mesteparten av sparepengene på å realisere drømmen sin, så sier han at det var vel verdt det. Det er ingenting som kan sammenlignes med de opplevelsene han sitter igjen med etter denne reisen. Det skal selvfølgelig sies at dette er ikke noe for alle. Det krever helt klart mye kunnskap om seiling, og i tillegg er det nødvendig å vite mye om hvordan man klarer seg ute på havet over lengre tid.