Ute i båt er det ekstra viktig å dekke til hodet når sola skinner. Grunnen til dette er at solas stråler reflekteres i vannet, og dermed blir de dobbelt så sterke. Dette, i tillegg til at båten er på det åpne havet og dermed ikke har noen naturlige skyggesider.

Når du går rundt i byen eller i naturen er det som oftest noen trær eller hus som skaper skygge, og dette gir deg en liten pause fra den stekende solen. Ofte er ikke dette noe man tenker over i sitt daglige liv, men det er vesentlig å huske på når du skal ut i båt. Å bli solbrent på hodet og i ansiktet, gjør ikke bare at du kan få en rødlig tone og litt svie. Det kan også føre til hodepine og svimmelhet.

Det er derfor ekstra viktig å dekke til hodet når du er ute i båt. På Hatstore.no kan du finne hatter og capser som er perfekte for deg som skal ut med båten. Det finnes hatter og capser i forskjellige farger og stiler for å passe akkurat ditt humør og behov. Om du er ekstra stilbevisst, kan du matche hodeplagget med dagens antrekk. Det er smart å ha et par capser eller hatter liggende i båten, akkurat som du har svømmevester der, i tilfelle gjester eller familiemedlemmer har glemt dette viktige plagget.

På Hatstore.no kan du gjøre gode kjøp til en billig penge. Du finner capser og hatter både til barna, kvinnene, mannen og ungdommen. Kjenner du noen som har båt, er dette plagget også en velkommen gave som alltid vil komme til nytte. Å kunne gi en gave som ikke bare ser bra ut, men som også er til stor glede for den som mottar gaven – hvor hyggelig er vel ikke det?