Plattform 9 3/4Båtliv er noe av det deiligste og mest avslappende mange av oss kan tenke seg. Å bli dysset i søvn av det skvulpende vannet og våkne med friskt dugg på dekk er en av de tingene som tilfører lykke i livet. Noen ganger skurer likevel regnet ned en dag for mye, og livet inne i den lille kahytten kan føles trangt og til og med kjedelig. Det er derfor så greit at du kan streame film fra ditt nettbrett eller laptop direkte inne i båten.

Det landlige båtlivet kan helt fint kombineres med teknologi og film. Vi kan prise oss lykkelige over at tilgjengeligheten for å kunne se på film bare er noen tastetrykk unna. Ja, så selv i båten kan du enkelt streame et stort utvalg av kvalitetsfilmer. Kanskje er det greit å bryte helt mot det romantiske båtlivet med litt magi fra Harry Potter? Du kan bare å klikke deg inn på

Her finner du Harry Potter, som er en film som passer både for utålmodige barn, nysgjerrige voksne og kule tenåringer: https://www.plejmo.com/nb/film/9490/harry-potter-og-ddstalismanene-del-1/. Selv mange år etter at filmene, basert på J.K. Rawlings bøker, kom ut, holder de alle en høy standard som god underholdning.

I tillegg til Harry Potter-filmene finnes det selvfølgelig mange andre filmer. Kanskje du ønsker noe action eller en romantisk komedie for å slappe totalt av? Seiling, båtliv og mye frisk luft gjør også at man blir sliten, og dermed trenger man noen gode filmer for å slappe av. Det er også perfekt å kunne sette på en film om du ønsker litt fri fra barna. For å sitte rolig ute på dekk og nyte utsikten. Det er med andre ord både praktisk og behagelig å ha streaming når du er på ferie i båten. Så hold mulighetene åpne for å se litt film innimellom slagene og arbeidet som båtlivet faktisk er.